• Cooking show

"Games without frontiers" is the theme chosen for the cooking show within the sixth edition of Taormina Gourmet.

There are no barriers in the kitchen, nor cultural and geographical boundaries. Food becomes contamination, transformation, fusion of cultures, traditions, flavors and aromas in the hands of authoritative chefs, able to dialogue with tradition and make it elegant and contemporary.

During each meeting all chefs will cook a dish, telling himself and providing cues for a real cooking lesson dedicated to the most gourmand.

Cooking show


Sabato 27 ottobre 2018
  • Marco Baglieri "Uovo 68"
    10,00 €
    ore 11, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Christian De Simone "Maiale in quadrato"
    10,00 €
    ore 12.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Adriano Pizzurro "Arancina Mediterranea"
    10,00 €
    ore 14, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Masterclass di 6 diverse stagionature di Parmigiano Reggiano: da 24 a 144 mesi
    15,00 €
    ore 15.30, Sala ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Pietro D’Agostino "Profumo di mare, profumo di sale"
    15,00 €
    ore 17, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Pasquale Caliri "Il gambero rosso riposa nel rosso più rosso"
    15,00 €

    ore 18.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina


Domenica 28 ottobre 2018
  • Gianni Giardina e Andrea Laganga "Guancia a guancia - Lu gargiularu secondo Giardina”
    10,00 €
    ore 11, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Roy Caceres "Anti-pasta"
    15,00 €
    ore 12.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Elia Russo "Millefoglie di capasanta con porcino etneo, riccio di mare, aria di caffè e doppio consommé di manzo"
    10,00 €
    ore 14, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Armando Codispoti "Il Baccalà... da Oriente ad Occidente"
    10,00 €
    ore 15.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Alfio Visalli "Time Food Fuori serie"
    10,00 €
    ore 17, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Masterclass pasta e formaggio con Roberto Rubino, Salvatore Passalacqua e Filippo Drago
    10,00 €
    ore 18.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina

Lunedì 29 ottobre 2018
  • Seby Sorbello "Lo scampo si veste d'autunno"
    15,00 €
    ore 11, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Accursio Craparo "L’uovo alla coque"
    15,00 €
    ore 12.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Giovanni Galesi "La delizia del Maresciallo"
    10,00 €
    ore 14, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina
  • Giuseppe Geraci "Merenda dopo il campanaro"
    10,00 €

    ore 15.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina



Taormina Gourmet è un evento Cronachedigusto.it - Copyright © 2013-2018 | Powered EffeGrafica.it