Cooking show

Again and for the seventh edition, a space dedicated to Cooking shows, where great chefs and pizza chefs will talk about the world of contemporary catering through a common thread that will soon be revealed.

From 26 to 28 October from 11am to 6.30pm.

The program is being defined.

Sabato 26 ottobre 2019
  • Marco Ambrosino, 28 posti (Milano) - “Spaghettini, acqua di pasta fermentata, miso di ceci”
    15,00 €

    ore 12.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina

  • Francesco Piparo, Sicilò TuttiCrudi (Palermo) - “Il mare è oro”
    10,00 €

    ore 14, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina

Domenica 27 ottobre 2019
  • Gaetano Billeci, Ristorante Palazzo Branciforte (Palermo) - “Gravlax di pesce azzurro”
    10,00 €

    ore 15.30, Sala Ristorante, Hotel Villa Diodoro, Taormina

THANK YOU TO ALL OUR SUPPORTERS

Cronache di gusto
Taormina Gourmet

Taormina Gourmet è un evento Cronachedigusto.it - Copyright © 2013-2019 | Powered EffeGrafica.it